Emma Sandqvist förlänger

243

Vi kan stolt presentera ett nysignat kontrakt med vår 19-åriga högerforward Emma Sandqvist. Emma anslöt till FBC Lerum från moderklubben Skår IBK, för tre år sedan och den nyligen avslutade säsongen var hennes första med representationslaget. Ju längre seriespelet pågick desto mer acklimatiserade sig Emma till division 1 nivån. Under slutfasen av säsongen var hon en av seriens mest formstarka och poängproducerande högerforwards.

Emma förklarar sitt beslut att signa nytt:

Det har varit en rolig säsong och jag tänker att nästa säsong kommer bli minst lika kul. Jag trivs jättebra med tjejerna och vi har ett bra lag vilket gör det extra roligt att spela. Därför var det ett självklart val att fortsätta spela med FBC.

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar:

Jag är väldigt glad över att Emma fortsätter spela i den röda tröjan. En härlig tjej och mycket uppskattad lagkamrat som bidrar med glädje, träningskultur och tävlingsinstinkt. Med sin energiska och irrationella spelstil uppstår många aktioner och hon river upp stora hål i motståndarnas försvar. I alla aspekter är hon en väldigt nyttig spelare för vårt lag. Utvecklingsmässigt har Emma tagit stora kliv såväl taktiskt som speltekniskt. Tydliga bevis på det fick vi se under slutspurten av serien då alla bitar föll på plats och poängproduktionen lossnade rejält. Det skall bli spännande att följa hennes fortsatta utveckling.