Elvira Palmer är klar för vårt A-lag

290

Med glädje och stolthet kan vi meddela att Elvira Palmer, rightforward född 2006 är klar för FBC Lerums A-lag. Elvira kommer närmast från FBC Partille och blir ett fin tillskott hos oss med sin rightfattning, avslutsförmåga och speed.

Elvira säger så här om sitt beslut att signa för FBC Lerum.

-Jag valde att signa för FBC Lerum för att jag tror att jag kommer utvecklas som spelare och hoppas kunna tillföra mycket till laget. Jag tycker även det är ett härligt gäng, både tränare och spelare och tror att jag kommer trivas här. 

Du blir en ny bekantskap för Lerumspubliken och föreningen i stort. Berätta för oss vem är Elvira och beskriv dig själv som innebandyspelare?

Jag är en spelare med vinnarskalle som alltid ger 100%. Utanför planen är jag en glad tjej som gillar att umgås med familj och vänner. 

Ny förening och nya utmaningar. Dina tankar och förväntningar på säsongen 2023/2024?

Jag tror att det kommer bli en spännande och rolig säsong. Personligen hoppas jag att jag kommer vara en stabil spelare i både anfall och försvar. Jag hoppas att jag kommer utvecklas tekniskt. Som lag hoppas jag såklart att vi tar oss till allsvenskt kval!

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:

–Jättekul att kunna välkomna Elvira till FBC Lerum. En ödmjuk, driven och träningsflitig tjej som matchar det vi står för. Hennes rightfattning är ett extra plus då det är något vi har saknat i truppen och haft som prioriterat mål att rekrytera. Det ger oss nya dimensioner i vår spelidé samt möjligheter till fler varianter och uppställningar i powerplay och 6 mot 5. Elviras är distinkt och beslutsam i sina avslut och hennes speed blir en tillgång i spelvändningar och presspel. När Elvira har acklimatiserat sig till vår träningsmiljö och är inspelad i vår spelidé är jag övertygad om att hon kommer ta stora kliv i sin utveckling.