Matchens profil – Felix Eriksson

189
Foto: Per Johansson

Det är dags för match igen i den södra allsvenskan, där våra herrar ska avverka säsongens femte match – denna gången ett derby på hemmaplan. 

Förra helgen blev det två viktiga poäng borta mot Lillån efter ett avgörande i sudden.

På förhand så är vi nöjda med att åka därifrån med två poäng. Kollar man efter första perioden så kändes det som att vi tappa en poäng då vi slutade spela med hög intensitet i både försvar och anfall och bjöd in Lillån i matchen på slarv i andra perioden. Men efter allt som hände under matchen så är vi nöjda med att åka därifrån med två poäng då jag tror att många lag kommer ha svårt att ta poäng mot Lillån på deras hemmaplan, säger Felix Eriksson till hemsidan. 

Nu ska man möta Partille, en speciell vecka med andra ord som kan krydda det lite.

Man ska väll helst ha samma rutiner som alltid men de blir ju såklart en annan känsla och man blir lite mer taggad till träning när vi vet att Partille står för motståndet till helgen. 

Förra årets ställdes man mot Partille två gånger om, där just Partille tog fler poäng i slutändan sett över två matcher.

Vi är framförallt revanschsugna från förra året men känslan i laget är bra så jag tror det kommer bli en rolig match att både spela men också för publiken att kolla på. 

Vad kommer publiken på plats att få se?

Det lär bli en intensiv match där båda lagen har spelare med skills så det lär bli en jämn matchbild. Det vi framförallt behöver göra är saker som kräver noll talang som att jobba hårdare än motståndaren, täcka skott, vinna närkamper och ta bra beslut med och utan boll och det behöver vi göra under 60 minuter och inte 40 minuter. Sätter vi dom fyra delarna samt att vi får bjuda på lite skills så kommer vi vinna matchen. 

Vem i laget tror du är sugen att bjuds publiken på ett par kassar?

Joel Ekström börjar komma igång nu så jag tror att han kan bjuda publiken på några kassar, men jag tror också att Kasper Qvarfordt kommer göra en eller två kyliga kassar då han avgjorde senast och har väl ridit vidare på den vågen under träningsveckan, så håll koll på nr 44 och 57.