Back 2 Basic 2023 – anmäl ert lag nu!

1240

Det är dags för den 21:e upplagan av Back 2 Basic som spelas 30 december i Rydsbergshallen.

Denna fantastiska stund är äntligen här –vi öppnar dörrarna för ännu en upplaga av Back 2 Basic Cup! FBC Lerums stolta cuptradition firar hela 21 år, och vi bjuder in er till ett härligt evenemang som överträffar alla förväntningar.

Återupplev magin av Back 2 Basic Cup och samla ditt kompisgäng för en oförglömlig dag med innebandy. Vi återvänder till rötterna med mindre planer, små målburar och spännande 3 mot 3-spel –precis som det började. Det är en chans att omfamna den ursprungliga glädjen och energin som innebandyn ger.

Sätt er lag på kartan genom att anmäla er redan idag och säkra er plats i årets mest efterlängtade cup! Vi lovar en dag fylld av spänning, skratt och en oslagbar atmosfär. Missa inte chansen att vara en del av denna cup och delta i den unika gemenskapen som Back 2 Basic Cup har skapat under sina 21 år.

Din anmälan är biljetten till en dag fylld av sportslig glädje och minnesvärda ögonblick. Gör er redo för ännu ett år av Back 2 Basic Cup och låt oss tillsammans skapa historia på innebandyplanen!.

För att anmäla dig till årets Back 2 Basic mailar du till office@fbclerum.se och anger lagansvarig med mobilnr, lagnamn och tröjfärg.

Betalningen 600kr/lag för ert lags medverkan ska göras efter att anmälan är bekräftad och ska vara gjord senast 26/12 på swish till FBC Entré 123 114 75 94 – glöm inte ange lagets namn när ni betalar.