Två ändringar i herrarnas spelartrupp

791

Två spelare ur A-lagstruppen, kommer framöver finnas i spel i division 1-klubbar via dubbellicenser. Det rör sig om Felix Eriksson och Oskar Willsund som är tillgängliga för IBK Alingsås samt IK Zenith som båda återfinns i division 1 Västra Götaland.

Eriksson som kommer finnas tillgänglig för Alingsås som just nu finns på en fjärdeplats i tabellen.

Willsund kommer alltså representera Zenith, ett lag som just nu återfinns under sträcket i en oerhört tight tabell.

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:
Bra lösningar för två unga killar. Felix som haft lite mindre speltid efter sin skada och som nu kan få chansen till mer matchtempo. Oskar som haft arbetstider som ställt till det lite tidigare under hösten och han har ju främst spelat med vårt division 2-lag. Detta blir en bra lösning för honom, där han får utmanas mer och förhoppningsvis kunna hjälpa Zenith uppåt.

Vi passar på att tacka Alingsås och Zenith för en god dialog”