Matchens profil Anton Svanberg inför morgondagens publikmatch

135

Det är uppdukat för publikfest under lördagen i arenan. Dubbelarrangemang väntar och även fri entré då sponsorerna är med och bjuder på inträdet när det är publikmatch.

För vårt herrlag så har man en seger i ryggen, då man förra helgen var nere i Lund och tog tre poäng i en tuff bortamatch.
– En tuff bortamatch där många bra lag har det svårt. Tycker ändå att vi har bra koll på de genom hela matchen, den ända lägen de skapar är på våra misstag. Överlag är solid insats, säger Anton Svanberg.

Ni har ju ett par träningar i ryggen denna veckan, hur har det sett ut?
– Mycket fokus har legat på dra upp tempot på träningar och våga smälla på mer. Sen lite fokus på kontringar och vårt powerplay.

Nu ställs man mot Fagerhult. Ett lag man slog under hösten i en intensiv match.
– Jag tror att de kommer att bli en väldigt tuff match med mycket känslor och kamp. Fagerhult är ett duktig lag, men som har underpresterat under säsongen.

Om du ser till ert eget spel. Vad ser du att ni behöver få träff på?
– Minimera våra misstag med boll och vara effektiva, då kommer vi ha fina chanser till vinst.

Svanberg som under hösten varit en av lagets mest framträdande spelare och levererat poäng, men även flertalet starka prestationer från sin backplats.
– Jag är rätt så nöjd med starten, jag har fått mycket förtroende av Anton vilket ger mig mer självförtroende. Sen så vill jag vara som bäst i slutet på säsongen när allting avgörs.

Se till att ta er till Lerums Arena imorgon lördag för att se och heja fram våra duktiga lag samt ta del av food truck, aktiviteter samt tävlingar och lotterier.
13.00 – Dörrarna öppnar
14.00 – Allsvenskan Södra: FBC Lerum – Fagerhult Habo
17.00 – Division 1: FBC Lerum – Mölndals IBF

Varmt välkomna!