Tack till över 1300 besökare på publikmatcherna

109

I samband med lördagens två publikmatcher så besökte 1330 personer Lerums Arena under de timmar vi öppnade upp med aktiviteter, tävlingar och riktigt bra innebandy. Stort tack till alla som kom och stort tack till våra publikpartners som gjorde det möjligt!

Åskådarna bjöds under dagen på två rafflande innebandymatcher. FBC Lerums herrar inledde dagen med sitt möte mot Fagerhult efter att besökarna först kunnat köpa med från food truck samt deltagit i aktiviteter och tävlingar. Herrarna inledde på bäst sätt med ett tidigt ledningsmål och hemmalaget stod för en stark insats inför en stor hemmapublik och tog tre nya poäng vilket just nu placerar FBC Lerum på en kvalplats till SSL.

Därefter fanns en ny chans för besökarna att köpa mat och delta i nya tävlingar och aktiviteter innan det var dags för dagens andra match. Väl där gjorde FBC Lerums damlag ingen besviken, utan underläge vändes till seger och nya poäng säkrades i kampen i toppen av Division 1.

Team Unik fanns på plats och uppmärksammades för sina framgångar och våra medaljörer från SDF-SM intervjuades på innerplan. Stort tack till alla våra besökare och stort tack till våra partners som bjöd på entrén och gjorde matchen möjlig!


Se till att inte missa våra kommande spännande matcher där båda FBC Lerums representationslag slåss i toppen av sina serier!