Sarah Flodmar skriver nytt kontrakt

111

Vi har det stora nöjet att presentera en kontraktsförlängning med 22 åriga målvakten Sarah Flodmar. Sarah har FBC Lerum som moderklubb och efter en utflykt till Pixbo återvände hon till FBC våren 2020. Under sina snart fyra säsonger med vårt A-lag har utvecklingen varit imponerande.

Sarah säger följande om sitt beslut att signa nytt avtal med FBC.
– Jag trivs väldigt bra i klubben och framförallt laget så känslan är såklart bra och det var egentligen inga tveksamheter alls. Kändes också som ett naturligt val för att kunna bygga vidare på förtroendet jag fått utanför planen i år vilket jag varit väldigt tacksam över!

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar:
– Helt underbart att Sarah fortsätter att spela med oss. Hennes utvecklingskurva är imponerande. Som målvakt har hon tagit stora kliv och är utan tvekan en av seriens bästa. Minst lika imponerande är det faktum att hon på ett naturligt sätt vuxit ut till en fin ledargestalt i vårt lag. Jag ser mycket framemot vårt fortsatta samarbetet.