Matchens profil Joakim Fors inför lördagens hemmamatch

227

Det är inte många matcher kvar för vårt A-lag och det börjar bli allt mer spännande, när mycket står på spel. Under lördagen så tar man emot Höllviken på hemmaplan i den södra allsvenskan.

Förra helgen blev det en tuff, men knapp förlust borta mot serieledaren Hovslätt.
– Tycker framförallt det är roligt att möta Hovslätt, blir lite annorlunda innebandy. Mycket kämpa och slit mer än ”fin-innebandy”, tro det eller ej, men det gillar jag. Sen tycker jag vi gör en okej match. Om vi bara är lite kyligare och mer effektiva i vissa lägen så vinner vi, säger Joakim Fors till hemsidan.

Nu möter man Höllviken, ett av lagen som jagar precis bakom och som slåss om både SSL-kval, men även en plats i nästa års allsvenskan.
– Rolig match igen med en del slutspelskänsla över sig.

Matcherna mot Höllviken har varit genomgående tuffa senaste åren och relativt ofta brukar det även bli en del svängdörrar sett till matchbild och antal mål. Hur behöver då Lerum förbereda sig?
– Ett tråkigt svar men svårt att komma ifrån – vi måste hålla oss till våran gameplan och verkligen stämpla in och göra jobbet. Det är det enda som gäller.

Vad vill du ser att ni får träff på?
– Att ligga rätt i försvaret mot bollstarka Höllviken och gnugga hårdare än dom. Om vi gör det kommer spelet med boll automatiskt.

En seger skulle betyda oerhört mycket sett till tabellens läge och innebära ett stort steg mot nästa års mål – att spela Allsvenskan.
– Jag tänker inte på det alls. Det handlar om att gå in och göra jobbet i varje match vecka in och vecka ut. Sen så får man se hur långt det räcker när säsongen är slut.