Sista matchen för H2 efter en svajig säsong

151
Foto: Per Johansson

Efter en lång och ojämn säsong som kantats av en hel del tuffa perioder så står nu vårt division 2-lag inför seriens sista match när Surte kommer på besök.

Laget som inför säsongen hade en del tuff avbräck, där spelare även fallit bort under säsongen av olika anledningar. En hel del nya spelare tillkom, men där serien detta året har innehållit flertalet tuffa motståndare som satsat uppåt mot divison 1.

I senaste matchen kom man till spel med en tunn trupp där sjukdomar och skador satte sina spår och det blev därmed en förlust med stora siffror mot Herrestad. Nu på hemmaplan så hoppas man kunna avsluta betydligt starkare, med bättre förutsättningar på förhand sett till trupp och även motstånd. Surte med en hel del spelare som testat spel högre upp i systemen, placerar sig på platsen ovanför i tabellen, men där avståndet är för stort att för att kliva förbi.

Hugo Lord säger följande.
– Kul och tråkigt med en sista match för säsongen , förhoppningsvis en hel trupp från vår sida och en rolig match som slutar i vinst.”