Välkommen Lisa Hilmersson!

166
nu testar vi

Mycket glädjande kan vi meddela att 19 åriga forwarden Lisa Hilmersson ansluter till FBC Lerums damlag. Lisa kommer från Lindås IBK som också är hennes moderklubb där hon varit aktiv under hela sin karriär. Avtalet med FBC Lerum sträcker sig över två säsonger.

FBC Lerums sportchef och huvudtränare Mattias Flodén säger följande:

Vårt intresse för Lisa har byggts upp över tid. Varje gång vi mött varandra i serien har hon gjort bra intryck. Både som person i sin lagkaptensroll samt egenskaperna hon bidrar med på planen. Under samtalen vi haft senaste tiden har intrycken förstärkts ytterligare och i slutändan kändes allt solklart för båda parter.

Lisa kommer till FBC Lerum med två division 1 säsonger i bagaget där hon producerat 48 poäng (28 mål och 20 assist) på 38 matcher och dessutom axlat rollen som lagkapten för sitt lag. Lisa har valt att spela med tröja nummer 11.

Mattias Flodén avslutar: ”Lisa har imponerat som människa och kommer tillföra värdefulla saker till vår redan fina grupp. Innebandyspelaren Lisa är genombrottsfarlig, rak mot mål i sina bollbeslut och alltid påkopplad i A-ytan. Hon är också en stark duellspelare som klarar av att behålla bollen i anfallszon trots en eller två ryggsäckar. Egenskaper som vi eftersökt i vår rekryteringsprocess och som nu kan adderas till vår trupp. Med dessa ord vill jag hälsa Lisa varmt välkommen till FBC Lerum.”

Vi har ställt några frågor till vårt senaste nyförvärv. 

Kontraktet är nu signat och klart. Hur känns det att vara en FBC Lerum spelare?

-Jo men det känns väldigt bra! Allt är väldigt nytt och har inte tränat med tjejerna än men tycker att Lerum verkar vara en fantastisk förening. Ska blir superroligt att få vara med i laget.

Du har spelat mot FBC Lerum flera gånger. Hur har det varit att möta oss och hur skulle du vilja beskriva ditt nya lag.

Jag skulle beskriva Lerum som ett defensivt skickligt lag. De gångerna vi har mötts på plan har jag upplevt att det varit svårt som motståndare att etablera spel på offensiv planhalva. Samt att Lerum har väldigt starka och tekniska spelare, vilket bidrar till ett stabilt försvar men även ett bra anfall. Det blir många fina passningar, kontringar och framspel. 

För våra supportar och de som inte har sett dig in action, beskriv dig själv som spelare.

-Jag skulle säga att jag är en offensiv, löpstark spelare som går in med 100% i alla lägen. Gillar att tänka kreativt och är alltid på hugget. Tycker om att jaga efter bollen, hitta passningar och går gärna på avslut:)

Nya division 1 region är en efterlängtad förändring som många ser fram emot. Vilka förväntningar har du på säsongen?

-Jag förväntar mig en fartfylld och spännande säsong med mycket roliga matcher och träningar! 

Vi vill avslutningsvis tacka Lindås för en smidig hantering och önskar lycka till med säsongen.