Du kan vinna Asicsskor när du anmäler dig till Lerumsloppet

381

Med två och en halv vecka kvar till Lerumsloppet kommer Asics med ett fint erbjudande, där vi får möjligheten att tävla ut tre par joggingskor. Det första paret går till någon av de som anmält sig i barn- och ungdomsklasserna senast måndag den 13 april.

Vi drar en vinnare bland de anmälda och denna dragning görs onsdagen den 15 april klockan 10.00 på Office.

Dessutom blir det en tävling i samband med Lerumsloppet där ytterligare två par skor tävlas ut.

De tre vinnarna får välja mellan ett antal juniormodeller så att varje individ får en sko som passar just henne eller honom.

Skon på bilden heter GT-1000 GS. Hälens GEL tar upp stötar och ger en fjädrande plattform att landa på i varje steg. Den förstärkta men ändå lätta mellansulan ger stabilitet åt foten. 3M-reflexer gör att du syns i mörker. Den löstagbara sulan kan enkelt ersättas med ett ortopediskt inlägg.

 Här kan du läsa mer om loppet och hur du anmäler dig.