Havregryn, socker, smör, vatten och pärlsocker…

559
Seriens längste back regerar i sarghörnen.
Viktor ”Långe” Eriksson-Elfsberg är en lång, rutinerad back som ser fram emot att få spela för storpubliken på söndag mot Partilleprojektet och framförallt att ta revansch för förlusten i höstas. 
Verkar bli en match inför storpublik på söndag, kommer det påverka Lerum på något sätt?

Absolut, jag tror inte att någon i laget har spelat inför så stor publik som det lär bli på söndag och jag både tror och hoppas att det har en triggande effekt på oss.

Camp FBC kommer vara på plats och hjälpa oss så mycket dom orkar, men vad måste vi göra för att hjälpa Camp att hjälpa oss?

Vi ska givetvis bjuda upp till dans och ge Partille en riktigt tuff match. Så länge det är jämnt kommer läktaren koka.
Jihde hit och Hellgård dit  hur och vad måste vi göra för att hålla dessa gubbar borta från målprotokollet?

Känns som att jag kan få komma att äta upp detta men jag tror att Jihde är ganska otränad. Stoppa dem gör vi genom att fokusera på vårt spel, när vi har bollen kan dem inte göra mål.

Hur går snacket i truppen inför denna matchen?

Det är lite nervöst på några håll men i det stora hela ser alla fram emot matchen. Det har pratats om mötet topplagen emellan länge och det har blivit extra roligt nu när Partille gör det till ett så pass stort evenemang.
Vad krävs av Lerum för att hålla jämna steg med Partille och förhoppningsvis knipa tre poäng?

Vi ska spela som vi brukar och inte bli rädda för namnen på andra sidan planen, exakt vad det innebär får du se på söndag!

Hur mycket kommer det påverka mentalt att Jihde är med?

Från min sida, ingenting, med tanke på vad jag sa tidigare. Däremot ser jag själv väldigt mycket fram emot det då jag vet hur pass duktig han tidigare varit och att det dessutom hjälper till att fylla hallen.

Hur ser receptet ut för tre poäng?

Havregryn, socker, smör, vatten och pärlsocker. Så rullar man ihop den perfekta uppladdningen på lördagskvällen.