Klubbmästerskapet 2016

971
De fyra lagen i A- och B-finalen

Det blev en perfekt dag för klubbmästerskapet 2016 – lite småruggigt ute och många sugna på att lira småmålsinnebandy några timmar. Efter närmare 5 timmar var KM 2016 färdigspelat efter att 20 lag tampats på tre planer i Rydsbergshallen.

Alla lag fick en eller i vissa fall två seniorspelare som lagledare/lagkaptener och sedan en blandning av tjejer och killar i olika åldrar. Som vanligt fick man poäng för mål utifrån vilken ålder målskytten var.

Till slut blev det A- och B-slutspel där 4 lag spelade finalerna. I A-finalen spelade Pixbo mot SS Co där det blev 1-8 till slut. I B-finalen vann Lerum mot Grodorna. Det blev prisutdelning och lagfotografering med alla finallagen innan allt kunde packas ihop.

Stort tack till F05:s ledare och föräldrar som stod för kringarrangemanget, cafeteria osv. Stort tack även till alla seniorspelare som var på plats och ledde sina lag. Även ett tack till de från styrelsen som skötte sekretariat, prisutdelning m.m.

Nu är säsongen slut för de flesta men några lag tränar och spelar fortfarande. Tack för denna säsongen och vi ses nästa säsong!

IMG_6295
Team Lerum med Frida Olsson och sina lirare.
IMG_6296
Team Grodorna med Emma Kovacs och sina lirare.
IMG_6297
Team SS Co med lagledare Simon Bjerthin och Sandra Hawerman med lirare.
IMG_6299
Team Pixbo med Viktor Strömberg och Moa Svan som ledare med sina lirare.