P01 tog också silver!

163

Även P01 tog silver i Bästkustcupen efter uddamålsförlust med 3-4 i finalen mot Lindås, som man besegrade med samma siffror i gruppspelet.

I finalen gör P01 en bra prestation, men slarvar mycket med passningsspelet och åker tack var det på mycket omställningar, förutom att Lindås ofta etablerar ett bra spel i anfallszon. Mot Lindås måste man prestera på topp om det ska bli vinst och det gör P01 inte den här gången. Lindås är värdiga vinnare. P01 har haft ett tufft schema senaste månaden och det är imponerande att man även denna gång är med och fajtas om topplatser.

P01 vann gruppen man spelade i efter att ha förlorat mot Jönköping med 3-2 och sedan besegrat Sandö med 11-0. Tack vare detta fick man möta Göteborg i kvartsfinalen, ett duktigt lag som P01 vanligtvis haft ganska lätt mot. P01 vinner ganska säkert med 5-2, även om laget hamnar i underläge i början av matchen.

Semin mot Pixbo blev betydligt jämnare i slutändan. P01 öppnar klart starkast och det känns som om man kommer att kunna spela hem matchen. Vid slutet av första åker P01 på en 2:a som sedan visar sig vara en 2+10 när andra perioden drar igång. P01 tappar där en 2-0 ledning till underläge 2-3, men man lyckas ändå samla sig och avgör med ca 30 sekunder kvar.

Nu är det välbehövligt uppehåll nästa helg innan serien drar igång – skönt efter fyra helger med cuper!