Coachduell i Mariestad

387

Vårt JAS-lag åkte igår kväll till Mariestad för match mot IBK Lockerud Mariestad. Ett intressant möte – inte minst med tanke på de båda lagens coacher som förra säsongen var medspelare i FBC Lerums allsvenska lag. Anton Olofsson drog längsta strået med sitt nya Lockerud som vann med 5-3 i en jämn match.

För FBC Lerum stod ju då vår Tomas Sladky i coachrollen i sin andra JAS-match för säsongen. Periodsiffrorna blev 2-2, 1-0, 2-1 och coach Sladky rapporterar följande efter matchen:

”We did a pretty solid game in Mariestad. High tempo from the first period was disrupted by the referees that gave us a penalty for late coming back from dressing room at the beginning of the second one. Unfortunatelly we didn’t lead in the game anytime strugglying to come back. Even we had couple of good opportunities like penalty shoot and powerplays. Overall, it was a much better quality game than our first one vs. Kärra, so if we will be able to play on that level in the next game, there will be no discussion about who is going to win.”

Härnäst möter JAS IBF Göteborg/Sävedalens IBK nästa fredag den 7/10 kl 20.00 i Torpahallen – don’t miss it!

Statistik från matchen.