Elin Lundblad tecknar nytt kontrakt!

826
Elin Lundblad blev välförtjänt utvald till matchenslirare när Lerum vann mot Floda

Då var det helt klart, den egna produkten, forwarden Elin Lundblad (född 97), gör comeback och satsar vidare med A-laget. Något vi gläds extra mycket över då förra säsongen var kämpig fick avbrytas i ett tidigt skede.

Elin kommenterar:

”Efter en tung säsong med problem i vader och ben så kunde jag tyvärr inte vara med så mycket förra säsongen. Men efter att äntligen fått en diagnos och rätt behandling så är jag nu på väg tillbaka och känner mig bättre än på länge, så det går helt klart åt rätt håll. Jag ser fram emot att spela igen, så att kunna göra en comeback är i nuläget en självklarhet för mig. Jag vill bidra med ett fartfyllt spel, kanske några poäng och positiv energi till laget.”

”Jag tror att det kommer bli en bra säsong med flera jämna lag i seriespelet. Siktet för mig och laget är att ta oss till allsvenskan.”

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:

”Riktigt härligt att Elin fortsätter sin innebandykarriär. Starkt av henne att ta sig igenom motgångarna från förra säsong och stå planen igen. Vi ser fram emot en tävlingssäsong fylld av hårt arbete, mycket glädje och en hel del poäng från hennes klubba”.