FBC Aspen spelade oavgjort mot Frölunda i H2

311
Foto: Mikael Wallén

Vårt herrlag i div 2 har haft en tung säsongstart men har vänt trenden nu och ser fram emot resten av säsongen. Idag mötte laget Frölunda där det till slut blev 8-8 efter att H2-laget lett med 5-2 och 8-5. 

H2 ska egentligen vinna denna match och borde kunnat stänga matchen i tidigare läge. Tyvärr tas några felaktiga beslut och det straffar sig. Det var en svängig match där ändå H2 var i ledningen hela tiden men Frölunda kämpade sig kvar.

Coach Frank Pihlström sa efter matchen: ”Nu har vi ett spel som gör att vi kan klara oss kvar i div 2 – ett spel för framtiden. Vi måste fortsätta att ha rätt fokus på träningarna och lägga på fler steg i utbildningen. Det som var viktigast idag var vårt backspel som var rörligt och vi bestämde tempot i spelet.”

Det har varit en resa mot det läge som laget nu tagit sig till och mycket är detta tack vara Peter Göransson och Peter Kovacs som engagerat sig mycket.