Massor av cupspelande i helgen

375

FBC Lerum har hela 9 lag igång i årets Gothia Cup, världens största innebandyturnering, och du hittar alla lagens hittills spelade matcher och återstående matchprogram på den här länken. Där kan du klicka vidare till respektive lag eller gå in på respektive lag och klass nedan. Dessutom har vi intresse i distriktslags-SM i Umeå, se längre ner.

Klasserna (B-pojk/herr, G-flick,dam)

FBC Lerum har ju även representation i Umeå på distriktslags-SM där Sara Viklund och Anna Bergendahl i Göteborg har gått fram som en ångvält i gruppspelet. Laget har vunnit sina tre hittills spelade matcher och har gruppfinal mot Gästrikland idag lördag kl 13.30. Då avgörs det vilket motstånd Göteborg får i kvartsfinal ikväll kl 20.00 – antingen blir det Skåne eller Stockholm. Följ utvecklingen här eller välj att titta på de streamade sändningarna på Live Arena eller SVT Play.