Breaking news!

901
Det har tisslats och tasslats ett tag nu men nu kan vi offentliggöra att FBC Lerum nästa år med all sannolikhet kommer att spela i grönsvarta färger nästa säsong. 
 
I dagens samhälle handlar det mycket om för alla verksamheter ha ett starkt varumärke. Innebandyn har på vissa håll dragit nytta av detta då man lagt verksamheten under föreningar som Djurgården, AIK och Hammarby. Fenomenet har dock inte utnyttjats i västsverige men nu ser det ut att bli ett faktum. 
 
Ett av fotbollsveriges starkaste varumärken – GAIS – har nu ett tag letat efter ersättning efter att GAIS Bandy fick slänga in handduken för något år sen. GAIS har letat efter en förening i en annan lagidrott med rätt värderingar, rätt organisation och generellt bra verksamhet som har framtiden för sig. Valet har efter noggranna efterforskningar fallit på FBC Lerum och efter ett antal möten under vintern ligger det nu ett förslag på bordet som kommer att gynna bägge föreningarna på många sätt.
 
För FBC Lerums del handlar det mycket om ekonomi, supporterkultur, eliterfarenhet och tradition. FBC Lerum är redo för nästa steg i utvecklingen och när man inom kort flyttar in i en ny arena är läget helt rätt för detta. Även Lerums kommun har varit med i dialogen och där har man visat stort intresse för att släppa namnrätten till vår förening där det då skulle vara aktuellt att döpa nya arenan till GAIS Arena.
 
Ordförande Märit Bergendahl uttrycker sin glädje: 
”Fantastisk möjlighet för oss som förening att ta nästa steg till att nå yttersta eliten inom alla områden! GAIS har varit mycket proffsiga i dialogen och alla våra önskemål har uppfyllts. Nu hoppas vi bara att våra medlemmar känner samma som oss i styrelsen och referensgruppen. Känns även bra att äntligen få tillhöra klubben i mitt hjärta.”
 
Det definitiva beslutet i denna fråga kommer att tas på FBC Lerums årsmöte den 19 juni. Naturligtvis har styrelsen stor förståelse för att det finns massor av frågor som dyker upp och därför öppnar vi upp en speciell mailadress där vi kommer att besvara alla frågor. Maila dina frågor till 1_4@fbclerum.se