FBC Lerum integration vann Welcome Cup!

140

För andra gången arrangerades Welcome Cup i Lundbystrand – en turnering som vänder sig till nyanlända ungdomar och ungdomar/unga vuxna som inte har någon tidigare erfarenhet av organiserad innebandy. När sista slutsignalen ljöd vid 18-tiden på söndagskvällen stod vårt härliga FBC Lerum Integration som segrare!

Cupen samlade 8 lag och FBC gick obesegrade genom gruppspelet där man vann mot Wårgårda, Kärra och Frölunda. I semifinalen blev det en mycket tuff och jämn match mot Helsingborg som till slut fick avgöras på straffar och där var FBC mest effektiva. 

Finalmotståndare blev Sportlife Kungälv och integrationslaget spelade mycket disciplinerat med ett tätt försvar vilket gjorde att man kunde hålla nollan matchen ut och samtidigt göra två mål framåt. 2-0-seger till slut alltså och sanslös glädje bland killarna som tog sin första lagseger någonsin!