FBC Lerum säljer Spicy Dream

124

FBC Lerum genomför två försäljningsaktiviteter per säsong och nu på vårsäsongen säljer FBC Lerums lag  produkter såsom kryddor, oljor m.m. från Spicy Dream och förtjänsten går till föreningen och lagen som säljer.

Med Spicy Dream får FBC Lerum chansen att tjäna pengar på ett enkelt, snabbt och tryggt sätt.

Du kan beställa dessa fina produkter på följande sätt.

  1. Kontakta en spelare i FBC så får du en länk till hens egen webbshop.
  2. Kontakta en ledare för att få en länk till lagets gemensamma webbshop.
  3. Följ den här länken och du kommer till Spicy Dreams kartfunktion. https://www.spicydream.se/kartan. Sök på Lerum och välj det lag i föreningen du vill handla ifrån. Välj mellan direktleverans mot en fraktavgift eller hämta leveransen i Lerum i början av mars.

Tipsa gärna dina vänner och bekanta om att FBC Lerum säljer dessa produkter som blir perfekta till sommarens grillsäsong.