Ellinor tilldelades första ”Harrypriset”

594

På klubbmästerskapet kungjordes den första pristagaren av FBC Lerums nyinstiftade, ärofyllda Fair Play Priset till minne av Mikael ”Harry” Harryson och Ellinor Falck i vårt F03-lag tilldelades priset.

Juryn – som består av Märit Bergendahl, Martin Olofsson, Richard Westman, Mattias Olofsson och Camilla Brydolf – hade en angenäm uppgift att välja bland de fyra FBC-are som blivit nominerade.

När nomineringsperioden startade i samband med kvalmatchen mot Alingsås beskrev Mattias Olofsson ”Harry” på ett målande sätt – ”Harry hade något utöver det vanliga. Han var obändig i sin vilja men kanske inte bäst på nånting men den kompromisslöshet, vilja, inställning gjorde att han tog sig så långt.”

FBC:s ordförande poängterade också att:
”Det är viktigt att vi uppmärksammar spelare som verkligen är förebilder för våra ungdomar och därför är detta priset viktigt att dela ut”.
Motiveringen för Ellinor ”Elli” Falck är:
”Det finns mycket av den yngre ”Harry” i Ellinor. Ellinor är driven och en förebild både på och utanför planen. 
Hon har en unik förmåga att få med sig och lyfta andra.
Tanken att ge upp eller se sig besegrad existerar aldrig för Ellinor. Trots att Ellinor i slutskedet av säsongen drogs med några småskador kom hon alltid på träningar och matcher och stöttade sitt lag när det som mest behövdes.
Ellinor är en mycket värdig pristagare av det första ”Harrypriset”!
Ellinor får nu behålla vandringspokalen under det närmaste året med en graverade platta med sitt namn och årtal.
Hon får dessutom ett diplom med motiveringen samt ett pris från Salming.
Ett stort grattis till Elli!