Årets klubbmästerskap!

415

Igår samlades en massa FBC-are i Rydsberg för att spela det traditionella klubbmästerskapet med mixade lag i alla åldrar ledda av våra seniorspelare.

Det spelades massor av matcher där de allra yngsta hade fördelen av att få tre poäng för varje mål och sen var det två poäng för alla födda 2003-2007 och ett mål för de äldre. Detta innebar att alla fick vara med i spelet vilket uppskattades mycket. Våra killar och tjejer från seniorlagen tog otroligt väl om hand om de yngre och uppmuntrade dem med positiva rop och tips.

Till slut blev det slutspel och när väl finalen skulle blåsas igång så stod Lag Ogge och Lag Joey på varsin sida. Det blev Lag Joey som var starkast i finalen och vann med 7-4 i en tät match.

I lag Joey spelade Linn Löberg, Thea Brunbäck, Ebba Lindh, Adam Martinsson och lagkapten Joey Hassdahl som i de första matcherna hade med Anton Olofsson.

I Lag Ogge spelade Lova Löberg, Maja Lomander-Schlyter, Elsa Norsell, Ebba Samuelsson, Felix Persson, Fredrik Bäckman och lagkapten Oscar Eriksson-Elfsberg.

Utöver matchspel så delades årets priser från seriespelet ut och Fair Playpriset till minne av Mikael ”Harry” Harryson till Ellinor Falck av Richard Westman och Märit Bergendahl i juryn.

Läs om det priset här – http://www.fbclerum.se/2018/05/05/ellinor-tilldelades-forsta-harrypriset/