Pontus tar över klubban efter Märit

182

En epok är över – en ny tar vid! Vår ordförande Märit Bergendahl lämnade idag över klubban till Pontus Larsson som vi känner igen som klubbens första föreningsutvecklare och grundare av Bagheera innebandyskola!

Ja, efter att Märit klev in mitt i den första säsongen för FBC Lerum som sekreterare så tog hon sedan över klubban från Magnus T Carlsson som ordförande. FBC Lerum har idag ett stort anseende och respekt i innebandysverige och mycket har vi Märit att tacka för under den resan.

Vi tackar Märit för ett fantastiskt arbete under alla år och önskar lycka till i Svenska Innebandyförbundet!
Vi välkomnar också Pontus som ni ska få lära känna närmare i en intervju på hemsidan.

Årsmötet var annars en lugn tillställning där det konstaterades att FBC Lerum gör ännu ett år med gott resultat och en påfylld egen kassa vilket innebär att klubben utan problem klarar av kraven som ställs för en Elitlicens.

I den kommande säsongens styrelse var det  ytterligare en förändring – utöver skiftet Märit/Pontus. Martin Olofsson, som var en av grundarna av Gråbo IBF, gör comeback som kassör i styrelsen.