Allt om hemmapremiären i Estrad 30 september

418

En lång försäsong är över men nu är snart seriepremiären här och vilken premiär det blir. FBC Lerum reser tillbaka till Estrad efter det lyckade kvalarrangemanget där i april. FBC kommer att spela tre matcher i Estrad utspridda över säsongen.

Den 30 september är det då allsvensk hemmapremiär mot Lagan IBK där FBC Lerum vill skapa en arenakultur med massor av åskådare – både från egna föreningen men också allmänt från innebandykretsar och både Lerums och Alingsås kommun. Dessutom flyttar vi damernas hemmapremiär mot Backadalen dit också och den matchen spelas kl 13.00.

Estrad i Alingsås är en fantastisk arena med absolut de allra bästa förutsättningar för att skapa en fest. Harry’s ligger i samma byggnad så planera upp hela eftermiddagen i Alingsås med shopping, middag och härlig innebandy. FBC Lerum kommer att satsa allt för att skapa en unik happening med fräck inramning, pausunderhållning och bra tryck på läktarna.

Biljetterna kostar 100 kr för vuxna och barn upp till 16 år 50 kr. Du köper din biljett via Tickster!

FBC Lerum satsar extra på hemmapremiären och låter alla våra barn- och ungdomsspelare gå in gratis på matcherna – förutsatt att de har röda FBC-kläder på sig! Börja alltså redan nu planera med era lag om en festlig försäsongsaktivitet eftermiddagen den 30 september!

Vi kommer också att jobba hårt för att få sponsorer, politiker och alla andra som är nyfikna på FBC Lerum och hur det kommer att kännas när vi får vår egna arena nästa säsong.