Insamling till Kenya

121

Har du en gammal klubba över? Har barnen vuxit ur sina gympaskor? Nu finns möjligheten att stötta ett roligt och givande innebandyprojekt i Kenya.

Vår förening får ofta frågor från gamla och nya medlemmar om det finns någonstans att skänka gamla och ofta bra klubbor till och nu har vi via Lotta Fritzell (fd Floda IBK men nu aktiv inom Pixbo och i styrelsen i Västsvenska IBF) fått möjligheten att stötta en organisation i Kenya som heter Raha Kids. Raha Kids är ett barnhem och skola för fd gatubarn som ger dem en framtid. Lotta stöttar dem genom att med jämna mellanrum åka ner och volontärarbeta och har då haft med sig lite klubbor och skor, vilket har blivit så populärt att det nu behövs fler klubbor, skor och bollar.

Läs gärna mer om Raha kids på rahakids.org eller på Facebook

Har ni något som ni vill skänka så kontakta Karin Bistedt på karin.bistedt@gmail.com alt skicka sms 0704-858584. Insamlingen pågår under november månad men redan nu på herrarnas hemmamatch på söndag den 4 november kl 16.00 kan ni ta med er klubbor och skor att skänka (obs inte kläder).

Det behövs klubbor i alla storlekar och gymnastikskor upp till storlek 41/42.

Tack för att ni hjälper oss att hjälpa barn till en meningsfull aktivitet och sprida innebandy i världen!