Mattias Flodén avslutar sitt uppdrag

1268

Vid ett möte ikväll i Rydsbergshallen med delar av FBC Lerums styrelse och sportgrupp meddelade FBC Lerums huvudtränare Mattias Flodén att han önskade avsluta sitt uppdrag. Efter en tuff höst för föreningens allsvenska lag har Mattias själv kommit fram till att beslutet är det bästa för honom själv och föreningen. Strax därefter var det planerat med en samling med laget och då meddelades även de det besked som Mattias Flodén givit. Föreningen kommer nu omgående att påbörja ett intensivt arbete för att komma fram till en lösning på både kort och lång sikt.

”Vi blev överrumplade av beskedet och tycker givetvis att det är tråkigt att Mattias tagit detta beslut, men har samtidigt förståelse för det. Mattias spelar en viktig roll i utvecklingen av innebandyn i Lerums kommun och vi hoppas att få ha möjlighet att se Mattias i någon annan roll i föreningen i framtiden.” kommenterar FBC Lerums ordförande Pontus Larsson.

Mattias Flodén kommenterar sitt beslut så här: ”Efter två och ett halvt år med FBC Lerums representationslag är samarbetet slut. Jag gav allt jag hade och lite till och kan med stolthet se tillbaka på den tid som varit. Mycket gädje, fina samtal, stunder av besvikelser och härliga framgångar. Beslutet att avsluta mitt tränaruppdrag är det bästa för laget och jag önskar killarna och föreningen allt gott!”