Ikväll tar damerna emot Guldheden i Rydsberg

85

Om bara några timmar så spelar vårt damlag hemmamatch mot Guldheden kl 20 i Rydsberg. En match där tjejerna vill ha revansch efter förlusten i Valhalla i höstas och Cajsa Reuterberg är en av våra spelare som utvecklats mycket under säsongen.

Hur är läget i truppen?

Läget är bra, vi har tagit med oss det som vi var nöjda med från förra matchen till träning, vilket bland annat var vårt anfallsspel, och vi är riktigt laddade för en ny match redan idag!

Och hur känner du dig själv och din form?

Riktigt taggad på vardagsmatch då det inte finns nåt bättre att göra efter skolan än att spela innebandy!

Guldheden på andra sidan…vad känner du för det laget?

Förlusten från förra gången gör mig sjukt sugen på revansch, och håller vi oss till vårt fina spel och har ett tight försvarsspel så blir det en riktigt rolig match.

En sen onsdagsmatch – vilket lag passar det bäst?

Vi har sett till att ladda upp riktigt under dagen så tror inte att det kommer vara några som helst problem för oss iallafall.

Vad känner du att du har utvecklat mest denna säsong?

Har jobbat mycket på att hålla fokuset uppe och vara noggrann i allt jag gör, samt att bara låta mina misstag göra mig extra taggad på att komma igen!

Vad är ditt bästa o roligaste minne från säsongen?

Har inget särskilt minne men det bästa som finns är när vi är i underläge, då det är då jag är som allra mest taggad. Älskar de matcher då vi antingen faktiskt tagit ikapp eller aldrig gett upp, det visar på sjukt bra lagkänsla!

Vad tror du om matchbild imorgon?

Vi har ofta varit missnöjda med våra andra-perioder, så imorgon hoppas jag på att vi kan hålla uppe vårt spel hela matchen. Vågar inte säga något resultat men gör vi detta så blir det vinst såklart! 🙂