Sista allsvenska hemmamatchen – för den här gången

178
Foto: Thorbjörn Grindhage

I eftermiddag möter våra allsvenska hjältar Onyx i säsongens sista hemmamatch – Rydsberg kl 16.00. Det är ett hemmalag som säkerligen inte har några svårigheter att tända till även om matchen inte har någon betydelse för sluttabellen för laget.

Vi har en säsong att se tillbaka på som inte blivit vad vi hoppats men det här laget har förutsättningar för framtiden. Även om antalet poäng är för få så har laget – som vi skrivit om tidigare – i många matcher spelat jämnt och för ofta förlorat med uddamålet.

Samtidigt har vi sett ett antal unga lovande spelare som gjort jättelika steg framåt som gör att vi ser en ljus framtid. Dessa ungar juniorer har ju en fortsättning av säsongen fram till Innebandyfesten och vill säkert bibehålla en positiv känsla genom några fler allsvenska poäng.

Fredrik Oredsson, som ju inte ledde laget i bortamötet, ” säger så här inför matchen:

”Vi vill studsa tillbaka och visa att vi kan mycket bättre än förra veckan. Att just Onyx står på andra sidan hjälper så klart till som tändvätska. Får se om de vågar göra upp på planen denna gång!”

Lagkapten Anton Olofsson har dragit ett stort lass denna säsong både på och bredvid planen som JAS-tränare och hoppas på stor publik även idag.

”Sista hemmamatchen för säsongen och i Rydsberg, hoppas kunna få avsluta på ett snyggt sätt hemma och ge tillbaka till publiken som stöttat oss i med och motgång.”