Säsongens sista hemmamatch!

103
( Foto: Martin Wallén )

Ikväll gästar IK Zenith Rydsbergshallen i årets sista hemmamatch för damerna.
Det är två lag med helt olika förutsättningar där IK Zenith behöver en seger för att nå spel i division 1 även kommande säsong. Lerum i sin tur jagar en topp-5 placering och hoppas kunna ta in poäng på Partille och Kungälv som just nu är några poäng före i tabellen.

– Vi ser fram emot de två avslutande matcherna där vi har saker i vårt spel vi vill sätta och lyckas med för att få en fin avslutning på denna säsongen och ett bra avstamp in i den kommande säsongen. Mot ett hårt arbetande Zenith så förväntar jag mig en för publiken underhållande matchbild med mycket fart och där det kommer smälla rejält i närkamperna. Dessutom bjuder vi på en överraskning i matchtruppen som jag vet kommer glädja många och sätta lite extra krydda på matchen, säger tränare Christoffer Sturesson inför kvällens möte.