Ny målvakt klar för FBC Lerum

336
FBC Lerum har gjort klart med en ny målvakt inför nästa säsong i Robin Pagoldh. Robin är född 2000 och bor i Kärra i utkanten av Göteborg. Robin kommer senast från IBK Kungälv, men väljer FBC Lerum av en enkel anledning.
– Jag vill utvecklas!

FBC Lerum stötte bland annat på Robin under JAS-spelet under fjolårssäsongen där han i bortamötet ställde till stora problem för Lerum som då fick se sig besegrade. Det är därför nu en mycket nöjd Anton Olofsson som kan presentera Robin som sin spelare inför den kommande säsongen.
Jag är verkligen nöjd med att vi kunnat knyta Robin till oss, riktigt kul! Han är en av de mest intressanta målvakterna i regionen och jag är tämligen övertygad om att vi kommer utveckla Robin till en målvakt i toppklass även nationellt.

Namn: Robin Pagoldh
Födda: 2000
Klubbar: Kärra IBK, Sportlife Kungälv, IBK Kungälv

Ni hittar intervjun med Robin här på vår facebooksida!