Nya FBC-dagen en succé!

206

Efter några år med ett droppande antal deltagare på vår avslutning så beslutade vi i år att göra en nysatsning på vår klubbdag och det blev mins sagt lyckat när 180st FBC:are deltog i turneringen och i Rydsbergshallen rörde det sig mängder med spelare, ledare och föräldrar under en minst sagt häftig dag.

Vi får erkänna att vi blev rejält tagna på sängen. Vi hoppades, men vågade inte riktigt tro att det skulle bli en sådan uppslutning så ett STORT TACK till alla som deltog tillsammans i en sann FBC-anda.

Det bjöds på dramatiska straffavgöranden, kluriga tipspromenadfrågor och ett utmanande prickskytte med skickliga och kloka vinnare som fick motta fina priser.

I turneringen segrade till slut Mora i tjejklassen efter ett dramatiskt straffavgörande!
I killklassen så var det ingen som rådde på Jönköping som vann sin final.

Nästa år siktar vi på ett större arrangemang med ett ännu bättre program och förhoppningsvis med ännu fler FBC:are på plats!