Fredrik Bäckman skriver nytt kontrakt

467
FBC Lerum kan stolt meddela att Fredrik Bäckman har förlängt sitt kontrakt med klubben över säsongen 2020/21.
– Det ska bli intressant och roligt att ta sig an division 1 med truppen vi har!

Fredrik har fyra säsonger bakom sig i Lerum och nu får FBC-publiken chansen att se den tekniske forwarden under minst två år till.
– Jag trivs bra med killarna i laget, har fast jobb här och trivs allmänt bra här i Göteborgsområdet. Det ska bli intressant och roligt att ta sig an division 1 med den truppen vi har. Vi är ju alltid ”icke-favoriter”, men sen när vi väl spelar såpass bra som vi kan göra så blir vi favoriter igen.

Den nya västra division 1 serien innebär en del resande för herrarna under den kommande säsongen, så det lär fortsatt bjudas på bussquiz från Bäckman under nästa säsong.
– Ny serie i år också med nya lag så det är alltid kul. Lite tråkigt dock med tanke på resorna, men vi brukar ha rätt roligt på bussen så vi löser nog det denna säsongen också!

Huvudtränare Anton Olofsson om förläningen med Fredrik Bäckman.
Jag tror fortfarande att det finns väldigt mycket mer att få ut ur Bäckman än vad vi sätt av honom i Lerum hittills. Är ganska övertygad om att detta kommer bli hans bästa säsong hittills för FBC Lerum och vad det innebär kommer ni få se till hösten! Men för att hinta lite tror jag inte att det kommer vara många spelare framför honom i poängligan nästa säsong, så givetvis känns det väldigt bra att han är med på tåget.