Emil Larsson lämnar och stannar

955
Emil Larsson till vänster - Foto: Christoffer Sturesson

JAS-tränare Emil Larsson har för FBC Lerums del tyvärr beslutat sig för att gå vidare i sin tränarkarriär och kommer under nästa säsong inte stå i Lerumsbåset. Men samtidigt fortsätter han i sin roll som partneransvarig i FBC Lerum för att utveckla och sälja samarbeten med klubben.

Emil var med och påbörjade ett arbete för en bättre damorganisation som han ser fram emot att se resultatet av.
– Det är så otroligt skönt att se vad som nu håller på att hända på damsidan i FBC med alla fantastiska talanger i vårt A-lag, JAS-lag, DJ-lag och underifrån med.

Emil har brunnit extra för Lerum under sina år i klubben där han förutom att vara tränare för föreningens U-lag, JAS-lag och DJ18-lag på damsidan så har han även spelat i förenings A-lag, U-lag och JAS-lag på herrsidan. Dessutom så var han med och drev Camp FBC under några år med stor framgång och med stor uppskattning från klubben och spelarna.
– Jag skulle vilja tacka alla människor som verkar i och runt FBC Lerum för allt jobb som ni lägger ner och för engagemanget som finns för denna föreningen. Jag fått så otroligt mycket tillbaka som aktiv i föreningen och det är de som gör klubben unik. Det är inte bara att det finns så många eldsjälar som jobbar för att allt skall gå ihop i så stor förening som FBC, men också hur man alltid blivit sedd och lyssnad på. Det kommer vara konstigt att kliva in i Lerums Arena nästa säsong då jag möter FBC men jag kommer stå och njuta varenda sekund av se att det äntligen finns en Arena på plats i kommunen som jag samtidigt i mitt fortsatta FBC-uppdrag kan få bidra med att utveckla FBC-upplevelsen.

Emil vill avsluta med att tacka tre personer.
Christoffer Sturesson – Som jag haft som min radarpartner sen jag inledde min tränarkarriär och också blivit en väldigt nära vän. Han har varit ett bollplank till mig som varit helt fantastiskt.
Jonatan Kaldrup – Min fantastiska assisterande i JAS under denna säsongen. Är en fantastiskt människa i ett lag, han ser och hör alla, jag har lärt mig så mycket av honom som människa.
Mattias Flodén – Som en gång trodde på mig som tränare och valde att testa en då helt oprövad kille för ett tränaruppdrag.

– Skulle slutligen bara vilja säga TACK. För alla minnen. för alla vänner, för alla erfarenheter och för all kärlek.

Foto: Martin Wallén