Viktor Wedlin förlänger med Lerum

261
Foto: Christoffer Sturesson
FBC Lerums kanske viktigaste spelare under fjolåret, Viktor Wedlin har skrivit på ett nytt kontrakt med FBC Lerum som sträcker sig över säsongen 2020/21.
Jag tror säsongen kommer bjuda på mycket innebandygodis

”Weddan” har tillhört Lerum under större delen av sin karriär, förutom 3 år 2010-2013 då han spelade i SSL med Pixbo Wallenstam. Det är med andra ord en rutinerad och viktig spelare för Lerum som valt att fortsätta.
Det är min moderklubb som absolut ligger närmst hjärtat och är den förening jag tror på och vill se lyckas. Med insikt i klubben ända från junior till seniornivå så har jag verkligen sett föreningens utvecklas ända från Pantern/0302 till FBC Lerum och det är tack vara alla fantastiska människor som varit med och drivit denna förening framåt. Det ska bli spännande att se hur denna resa fortsätter!

Weddan ser nu fram emot en ny utmanande säsong där en del långa bortaresor ska tacklas på rätt sätt samtidigt som det gäller att få alla att dra åt samma håll.
– I och med serieindelning detta året blir det en hel del långa bussturer, detta kommer både vara en utmaning men också en möjlighet att svetsa ihop den nya truppen.
Slutligen tror jag säsongen kommer bjuda på mycket innebandygodis, en fin blandning med alla yngre talanger som vi har i laget, sen får vi äldre se till att de inte får för mycket hybris och visa vägen;).

Det är en mycket nöjd huvudtränare i Anton Olofsson somsätter ord på Weddans förläning.
Det känns givetvis jättebra att Weddan blir kvar i Lerum. Han behöver väl ingen närmare presentation, utan som alla vet är han en av de absolut bästa målvakterna i Västsverige. I Weddan vet vi att han alltid ger oss chansen till att vinna matcherna.