Finnkampen blir premiären för Lerums Arena!

665

6 september inviger vi Lerums Arena genom att arrangera Sverige U19 – Finland U19! Matchen blir premiärmatch i helt nya Lerums Arena och FBC Lerum står som lokal arrangör tillsammans med Västsvenska och Västergötlands Innebandyförbund.

Det är första gången det spelas landslags innebandy i Göteborgsområdet sedan VM 2014 och denna gången i sprillans ny Lerums Arena. Köp dina biljetter idag via Tickster och säkra din plats när framtidens landslagsstjärnor drabbar samman med finnarna.

Lördag 7 september fortsätter sedan Finnkampen mellan Sverige och Finland i Alingsås och Estrad då en U19-match och en seniormatch spelas. Biljetter till dessa matcherna köper ni här.

Finnkampen är en klassisk landskamp mellan Sverige och Finland. Den innehåller alltid mycket prestige, dramatik och högklassig innebandy.