Vi förstärker på marknadssidan

594

Den satsning som föreningen inledde på sponsor- och marknadssidan i våras fortsätter nu. Vi vill nu anställa dig som vill hjälpa FBC Lerum att ta ytterligare steg att förbättra och utveckla vår verksamhet. Du kommer att ansvara för att vårda relationen med befintligt nätverk av sponsorer men framförallt bygga nya kontakter och knyta nya partners till FBC Lerum. Du gillar sälj och marknadsföring och har kreative idéer om nya intäktskällor som du också, tillsammans med andra, vill genomföra. Du är man eller kvinna, gammal eller ung och brinner för försäljning, att knyta kontakter och att träffa nya människor. Du är social, representativ, strukturerad och är van att sätta upp målsättningar och nå dem. Du gillar förmodligen vår sport innebandy! Meriterande är tidigare erfarenhet från marknads- och/eller säljarbete. Du har B-körkort.

Ersättningen är delvis prestationsbaserad och du planerar och genomför ditt arbete med stor frihet och flexibilitet.

Intressant?
Välkommen med din ansökan till ordf@fbclerum.se senast 15 september.
Frågor: Mats Lomander 0730-279127 eller lomis@fbclerum.se

FBC Lerum blev 2008 frukten av ett antal innebandyföreningar i Lerums kommun där den äldsta startade 1984. Numera är FBC Lerum en av Sveriges äldsta och största innebandyföreningarna i landet. Vi organiserar ca 900 medlemmar och ledare, de allra flesta helt ideellt. Vi har mycket spännande framför oss, bl a står äntligen Lerums Arena klar mitt i Lerum sommaren 2019.

GILLA Innebandy