Oscar Johansson till U19-landslaget

557

FBC Lerums unga backtalang Oscar Johansson har blivit uttagen till U19-landslaget som en av bara fem uttagna ”02:or”. Det är till U19-landslagets samling i början av november när det spelad Euro Floorball Tour och Sverige möter Finland, Schweiz och Tjeckien i 4-nationsturneringen.

Oscar själv är glad och stolt att få representera landslaget och berättar med egna ord om sina känslor.
– Jag blev först och främst oerhört glad! Det är en väldigt stor ära att få representera sitt land. Jag har drömt om detta i flera år och detta har varit ett stort mål för mig, så att bli uttagen betyder väldigt mycket! Man får en belöning på allt slit och all tid man lagt ner på att utvecklas, men samtidigt är det lite nervöst såklart. Jag ser fram emot detta väldigt mycket!