Robin Pagoldh ställs mot sin tidigare förening

207
Foto: Christoffer Sturesson

På lördag gästar nykomlingen IBK Kungälv Lerums Arena för omgång sju i herrarnas division 1. Kungälv har inlett säsongen starkt som nykomling och kan bli en tuff nöt för Lerum att knäcka.

Inför säsongen så anslöt målvakten Robin Pagoldh till FBC Lerum från just Kungälv och han tror Lerum får se upp för Kungälvs vassa omställningar.
– Jag tror vi kommer att ha mycket boll och dom kommer ligga lågt, tajt och vill kontra på oss och det måste vi se upp med.

Robin är som sagt ny i laget och ser Lerum som ett steg i rätt riktning för sin utveckling.
– Den stora skillnaden för mig har ju varit att jag innan har haft både seniorinnebandy och JAS, men nu är det bara fokus på seniorinnebandyn. Skillnaden mellan klubbarna jag märker är att Lerum har varit en elitklubb länge medan Kungälv bildades så sent som förra året.

Robin är nöjd med lagets poängskörd så här långt, men hade velat se jämnare prestationer i matcherna.
– Säsongen har börjat bra. Stundtals har vi spelat riktigt bra, men vi har även haft dippar och jag tycker det är riktigt starkt att ha tagit 15 av 18 poäng så här långt trots att vi inte kommit upp i den nivån jag vet vi kan.
För egen del har jag kommit in i gänget jättebra och jag tycker målvaktsspelet har känts bra, men självklart har jag mer att ge!

Någon spelare du tror kliver fram på lördag och hur slutar matchen?
– Vi vinner 7-2 och Martin Roos gör hattrick!