Fullt fokus i 60 minuter nyckeln i derbyt

201
Foto: Christoffer Sturesson

FBC Lerums herrar springer på i toppen av division 1 och även om det är långt kvar av säsongen så börjar en playoffplats skymta i horisonten. Senast blev det seger mot Hagfors på bortaplan med 5-9 där Lerum dominerade matchbilden.

Ni är nu uppe i nio raka segrar efter segern mot Hagfors, vad tyckte du om matchen?
– Jag tycker vi inleder väldigt stark och gör väldigt många bra saker samt får bra utdelning. Halvvägs in i matchen får vi en dipp och Hagfors kunde komma tillbaka in i matchen. men jag tycker vi löser det bra och spelar av matchen efter det, summerar Noah Jonasson matchen.

Vi är snart halvvägs in i säsongen och det har varit en flygande start för er del, är ni överraskade över att det gått så bra med tanke på att ni är ett ganska så ungt lag?
– Nej jag skulle inte säga att jag är överraskad över att det gått så bra då vi har ett väldigt bra lag och en väldigt bra ledarstab.

Är det någon spelare i laget som imponerat lite extra på dig så här långt?
– Martin Roos tycker jag har imponerat extra denna säsong och han har varit väldigt viktig för oss.

På söndag väntar säsongens första derby mot Floda IBK, vad spår du för matchbild och vad blir viktigt för er om ni vill ta tionde raka segern?
– Det som blir viktigt är att vi gör allt till 100% och spelar vårat spel, då kommer vi ta tre poäng. Det kommer vara en matchbild där vi för spelet och har mycket boll medan Floda kommer leva på våra misstag.

Vem i FBC kommer sticka ut lite extra och hur tror du matchen slutar?
– Jag tror att Fors kommer stick ut extra och att matchen slutar 9-3 till oss.