Publikmatch mot Alingsås 23 feb

181
Foto: Christoffer Sturesson

Knappt har krutdoften hunnit lägga sig sedan herrderbyt mot Floda IBK, då vi nu kan berätta att det kommer bli en stor innebandyfest den 23 februari mot IBK Alingsås. Denna gång gör vi det till något alldeles extra och arrangerar en publikmatch. Vi kommer erbjuda alla åskadare gratis inträde och massvis med aktiviteter.

För att genomföra detta arrangemang har FBC Lerum ett partnerskap med UF-företaget (Ung företagverksamhet) Event Promotion UF. Visionen är en fullsatt arena med innebandy på högsta nivå! Vi söker partner som vill vara med i samband med arrangemanget och ingå i vårt 3-kronaskoncept. Så väl privatpersoner som företag.

Ifall du är intresserad att vara med på denna resa ber vi er anmäla ert intresse till eventpromotionuf@gmail.com.

För mer info: Pontus Larsson, ordf@fbclerum.se