Information avslutande matcher & Kval/Playoff

660

Det har inkommit nya direktiv från Svenska innebandyförbundet för den kommande perioden som skulle innehåll kvalspel, slutomgångar i JAS och Playoff för JAS.

Vi förstår att det är många frågor och vi gör vårt bästa för hålla våra medlemmar uppdaterade.

Sedan igår blev det klart att samtliga barn & ungdomsmatcher ställs in. Nedan har vi sammanställt det som påverkar FBC Lerums lag på senior och JAS-nivå.

JAS
JAS-slutspelet(Innebandyfesten) är inställt efter beslut från Svenska innebandyförbundet. Det innebär också att slutomgången i JAS ställs in vilket innefattar kvällens JAS-match mellan FBC Lerum & Fröjered IF. Även killarnas avslutande omgång

Damer Division 1
På söndag skulle damerna ha spelat slutomgången i damernas division 1. Det har nu beslutats att denna matchen kommer att ställas in och inte genomföras. Varken Lerum eller Zenith kan sluta högre eller längre ner i tabellen.

Herrar division 1
FBC Lerum ska imorgon spela derby i slutomgången i division 1 Västra. Floda IBK har meddelat att denna kommer att spelas utan publik. Läs mer här: https://www.svenskalag.se/flodaibk/nyheter/1458563/herrmatchen-mot-fbc-lerum-spelas-utan-publik

FBC Lerum har vunnit division 1 Västra och var klara för kvalspel som skulle inledas 21/3. Nu har svenska innebandyförbundet meddelat att kvalspelet ställs in och att sluttabeller kommer avgöra vilka lag som avancerar till Allsvenskan. Tävlingsutskottet kommer återkomma med vilka lag som avancerar till Allsvenskan och först när besked kommer därifrån vet vi vart FBC Lerum spelar nästkommande säsong.

Ni kan läsa texten i sin helhet via länken nedan på Svenska innebandyförbundets hemsida.
https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/

U-lagen i division 3
Båda våra U-lag på dam & herrsidan slåss om seriesegrar.
H3
FBC Lerum – Dingle AIK – 14/3 kl14.00 Rydsbergshallen (ska just nu spelas enligt plan)
Öckerö IBK – FBC Lerum – Uppskjuten tillsvidare.
D3
Öckerö IBK – FBC Lerum – Uppskjuten tillsvidare
FBC Lerum – IBF Backadalen – Uppskjuten tillsvidare

Västsvenska innebandyförbundets tävlingskommitté ska fatta beslut kring de uppskjutna matcherna.