”Danne” fortsätter med damlaget

208
Foto: Martin Wallén

Daniel Axell har varit en del av FBC Lerums ledarstab på damsidan under flera säsonger och under flera olika ledarsammansättningar. Nu har han tecknat på ett nytt tvåårsavtal med Lerum och damlaget.
– För mig var det aldrig en tvekan! Säger ”Danne” själv.

FBC Lerums damlag har under de senaste åren haft en material/sjukvårdsansvarig som vid varje träning och match givit spelare och tränare de ultimata förutsättningarna för att lyckas. Daniel Axell är en av de viktigaste kuggarna för att maskineriet ska fungera och han ser nu fram emot två nya år med FBC Lerum.
– Jag vet vad vi håller på att bygga upp och när vi lagt klart pusslet vi har påbörjat denna säsongen och fortsätter gnugga på detaljerna så kommer vi att lyckas, troligtvis redan nästa säsong. Det har vi bevisat under denna säsong när vi slog topplagen. Nästa säsong kommer bli magisk när vi gör detta tillsammans.

Sportchef Mattias Flodén ser Danne som en viktig pusselbit som är viktig att redan ha på plats inför fortsättningen.
– Det är en kvalitetssäkring deluxe att Danne valt att fortsätta den resa vi startat med damlaget! Vi vet att allt runt omkring träningar och matcher kommer vara av högsta klass och det i sin tur ger oss bästa möjliga förutsättningar att kunna utvecklas och prestera. Vi skall väldigt glada och tacksamma så länge vi har denna lyx med Danne i vårt damlag.