Tack Emelie Andersson!

602

Efter fem säsonger med FBC Lerums damlag har Emelie tagit beslut om upphåll under kommande spelår.

Emelie kom till FBC Lerum sommaren 2015 och med sin härliga personlighet och tävlingsinstinkt blev hon snabbt en i gänget och så småningom en central del av vår A-lagsverksamhet.

Till en början var det i rollen som lagets andramålvakt bakom rutinerade Carin Ernby. Det blev en inkörningsperiod och lite av att se och lära. Men säsongen efter det allsvenska kvalet mot Nykvarn våren 2016 hade Emelie slagit sig in som lagets förstamålvakt.

Emelie berättar om sitt beslut:

-Oj det finns så mycket att säga☺️ Jag vill tacka allt och alla, spelare, ledare, styrelse, publik. Jag är så tacksam att jag fått vara en del av FBC Lerums förening. Jag var så himla nervös min första träning med laget, men det tog inte mer än några minuter så kändes det som jag alltid spelat i Lerum av de välkomnandet jag fick. Lerum är en fantastisk klubb och jag önskar alla lycka till så kanske vi ses i framtiden!! Tack för allt!

Sportchef Mattias Flodén

-Jag minns det så väl. Vi behövde få in en målvakt till damlaget och det var som vanligt, svårt att hitta någon. Tillslut fick jag tips och hjälp av Emma Lundblad (numera i Floda IBK) att komma i kontakt med Emelie. Det var en glad och positiv tjej i andra änden av luren som inte såg något hinder alls med att pendla från Kungälv. Föräldrarna Mats och Linda stod för fantastisk support och ett fint och långt samarbete inleddes. Emelie har betytt jättemycket för FBC Lerums damlag, både som person och innebandyspelare. Hon har varit en fin ambassdör för FBC Lerum och spridit positiva ord om vår förening i hela Västsvenskadistriktet. Vi vill tacka Emelie för alla hennes betydelsefulla insatser och hoppas på ett återseende inom en snar framtid. Tack för allt, Emelie!

5 säsonger, 125 matcher, 1 assist och 2 utv.min