TIM SANDBLOM KLAR

920

Nu är det alltså helt klart. Tim Sandblom som under den gångna säsongen representerat IBK Göteborg samt FBC Lerum på dubblellicens tar nu klivet fullt ut.
– Mina första upplevelser av FBC Lerum är att det är en väldigt professionell förening. Som gör allt för att alla lag ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att kunna utvecklas.

Där var alltså det första nyförvärvet tillhanda. Tim går från IBK Göteborg och Division 2 för nya utmaningar i FBC Lerum och Allsvenskan. Under våren visade Tim att han besitter de verktygen som krävs med sin frejdiga spelstil.

Hur känns det att ha skrivit på för FBC Lerum?
– Det känns jättebra att skrivit på en fortsättning med Lerum. Jag känner att jag kommit in bra i laget och fått mycket förtroende av Anton. Jag ser framemot nästa säsong och hoppas det går bra, för det känns som att vi har verktygen som krävs för att det ska bli en bra säsong.

Du testade på att ta klivet från Division 2 till Division 1 föregående säsong, är du redo för klivet till Allsvenskan?
– Steget mellan divison 1 och 2 var ganska långt men steget till allsvenskan blir ännu längre. Jag tror den största skillnaden kommer vara det fysiska spelet och efter denna långa försäsongen så hoppas jag kunna klara av det.

Anton Olofsson kommenterar Tims övergång.
– Riktigt roligt att Tim tar steget över till oss fullt ut till kommande säsong och jag ser verkligen fram emot att få fortsätta hjälpa honom i sin fortsatta utveckling. Han har alla grundstenar som behövs för att bli en spelare i världsklass på sin centerposition.

Varmt välkommen Tim Sandblom.

Vi vill rikta ett tack till IBK Göteborg för ett gott samarbete som gjort övergången möjlig.