Warberg borta för herrlaget

560
Foto: Christoffer Sturesson

Det är en fullspäckad vecka för våra herrar. Redan ikväll spelar man säsongens första träningsmatch borta mot seriekollegan Warberg IC.

Nåväl, höstens första åtminstone då man redan under juni hann avverka två matcher under Ricard Carlssons ledning mot Pixbo och Jönköping. Utöver det så ska man även under helgen bege sig till Jönköping för träningsläger samt dubbla matcher mot Mullsjö och Hovslätt.

En tuff vecka med andra ord som står på schemat innan man nästa helg kliver in i Svenska Cupen och möter Lockerud på hemmaplan. Ricard Carlsson säger följande om kvällens match
– Det skall bli kul med match igen även om benen är tyngda av försäsong. Första av tre denna veckan. Lite småskavanker men hoppas kunna ställa upp med tre fulla femmor. Intressant att se vart Warberg är och hur dom kommer se ut med helt ny ledarstab!

Ett Warberg som kommande säsong coachas av Johan Astbrant och Lerumsbekantingen Ludwig Bengtsson. Man har föryngrat en hel del i truppen och flertalet mer rutinerade spelare har valt att sluta. Bland nyförvärven finns bland annat ett par norska unga talanger.

Ingen publik tillåts, men Warberg sänder matchen via sin kanal på Solidsport.