Årsmötet stängde säsongen 21/22

308

Måndag kväll en solig juni-dag och ett 20-tal medlemmar hade sökt sig till Lerums gymnasium för att nyttja sin medlemsrättighet och besluta om föreningens framtid. Det var en gedigen agenda som arbetades igenom. Sittande ordförande Pontus Larsson höll i taktpinnen detta årsmöte.

Verksamhetsberättelsen avhandlade givetvis främst de sportsliga aktiviteter som ägt rum under säsongen, med kvalspel för damerna och JAS-lagen och ett återupplivat Camp FBC som höjdpunkter. Ett antal event, publikmatcher har vi hunnit med, även om viss verksamhet ändå fått ställas in under året till följd av pandemin. Vaccinationspasset var också en speciellt inslag under December-Februari. Starten av Team Basic, de goda recensionerna av Bagheera och återstartspengarna till våra barn och ungdomslag var andra höjdpunkter som lyftes fram extra.
Läs hela verksamhetsberättelsen här

Verksamhetsplanen för säsongen 22/23 är ambitiös, som alltid. Highlights, som lyftes fram extra är det spelarutvecklingsarbete (inkl. målvaktsgrupp) som redan är igång, välkomna mer publik på våra matcher samt andra Sponsor- och marknadsaktiviteter som fortsätter att göra FBC Lerum till en självklar och viktig spelare i Lerums kommuns flesta rum.
Läs hela verksamhetsplanen här

Valberedningens förslag:
När årsmötet kommer till frågan om val av styrelse var det tre ledamöter som aviserat om att de inte ställer upp för omval. Vi ställer ett stort tack till Tomas Littemyr, Josefine Albinsson och Anders Pettersson för deras insatser för FBC Lerum under de senaste åren. Istället välkomnar vi Johan Simm, Linda Eriksson och Alexander Abenius till FBC Lerum.

Under morgondagen kommer ni kunna läsa ett längre inlägg om våra nya styrelserepresentanter.