Tre nya styrelseledamöter invalda

518

På årsmötet valdes tre nya ledamöter in i styrelsen. Johan Simm, Linda Eriksson och Alexander Abenius.

Föreningens valberedning har som alltid gjort en gediget jobb. Metoden har, liksom tidigare, varit att intervjua sittande ledamöter för att få en känsla om hur styrelsearbetet fungerar. Vidare samtal med potentiella kandidater utifrån de behov av kompetenser som föreningar har.

  • Ordförande Pontus Larsson  
  • Vice ordförande Mats Lomander 
  • Sekreterare Johan Simm (ny)
  • Kassör Åsa Olsson 
  • Ledamot Åsa Mellby 
  • Ledamot Marika Björnum 
  • Ledamot Daniel Liljeblad 
  • Suppleant Alexander Abenius (ny)
  • Suppleant Linda Eriksson (ny)

Presentation av våra nya styrelseledamöter.

Johan Simm 

Arbetar som säkerhetstekniker och bor i Lerum sedan 2014. Har en dotter som spelar i F13 där Johan också är ledare och spelar ledarinnebandyn. I höst ska sonen börja i Bagheera. Johan gillar föreningsliv och har tidigare varit aktiv i en samfällighetsförening där han såg till att saker och ting blev gjorda. På fritiden bakar han bröd, cyklar mountainbike, åker skidor och kör med sin snipa i Bohuslän. I Johan får vi en organisatör som gillar att planera långsiktig och som tycker att det är viktigt att saker och ting görs på rätt sätt och utan genvägar. Han brinner för allas lika värde, för jämställdhet och för att alla ska få vara med.    

Linda Eriksson 

Arbetar som IT-projektledare på Lerums kommun och har just nu huvudansvaret för att valet hösten 2022 ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt. Med ett förflutet i restaurangbranschen är hon van att driva verksamheter. Syns ofta i hallen där hon hejar på sonen som började i FBC Lerum som sexåring i Bagheera och som via P04 tagit sig ända till A-laget där han spelar nu. Kanske håller hon i kameran för att livesända matchen eller står i caféet. I Linda får vi en lyhörd person som gillar ordning och reda, har sinne för detaljer samtidigt som hon gillar att ha helikopterperspektiv. Hon bär med sig många tankar kring evenemang och brinner för att innebandy ska vara en upplevelse för alla. 

Alexander Abenius 

Arbetar som kommunstyrelsens ordförande ett litet tag till men har avsagt sig en fortsättning för att kunna spendera mer tid med familjen – sin isländska fru och den tvååriga sonen. Han har en bakgrund som spelare i Floda IBK:s P90-lag och tränare i P94. Satsade sedan allt på segling och hade under några år stora framgångar som elitseglare och elittränare innan han 2017 blev heltidspolitiker. Alexander brinner för det ideella engagemanget, är bra på att lyfta andra och är övertygad om att trivsel är en viktig faktor för att få ut det mesta av allas kapacitet. I Alexander får vi en erfaren ledare med ett stort nätverk och ett engagemang som sprider glädje och energi.