Stort tack till en eldsjäl

661

Efter hela 16 säsonger som verksam i föreningen så har Magnus Lakander inför nästa säsong aviserat att han inte kommer fortsätta. Föreningen har självklart förståelse Magnus beslut som kommer bli en mycket saknad person.

Lakander har under sin tid axlat en hel del olika roller. Alltifrån ledare för sina två söner, Filip (född 2000) och Fabian (född 2003) till att vara akademiansvarig och nu senaste säsongerna som lagledare i division 2 och JAS där han varit mycket omtyckt och nu senast fanns med när JAS-laget tog en sjundeplats i Uppsala.

Andreas Franzén som jobbat ihop med Lakander under de senaste säsongerna säger såhär:Har varit ett privilegie att få jobba med Magnus enda från när vi startade akademin tills vi avslutade ihop på innebandyfesten. Magnus har betytt otroligt mycket, både för fbc Lerum juniorsektion men också mig själv de senaste 4 åren där han bland annat har sett till att jag inte behövt lära mig sportadmin samt andra administrativa tekniska saker. Eldsjälar som Magnus är vad som får föreningen att fungera och gå runt och jag unnar ingen mer än honom att få njuta på läktaren av vad han varit med och skapat”.

Rasmus Larsson från Sportgruppen: ”Oerhört tråkigt för oss att Magnus kliver av, när vi hade tänkt han i en ny annan roll. Full förståelse för Magnus beslut och jag är övertygad om att vi kommer få se han i hallarna ändå som åskådare. Under mina år i föreningen så har jag bara associerat Magnus med positiva egenskaper. Trevlig, positiv, hjälpsam och företagsam i alla situationer och har sett till att ledare och spelare fått fantastiska förutsättningar.